Gülhanım Karasu Anaokulu
ÇINARÖNÜ MAH. 4.AKARSU SK. GÜLHANIM KARASU ILKOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO Z1 YILDIRIM / BURSA
0 (224) 369 1462

VİZYON

Hizmet alan öğrencilerin ve okulun bulunduğu toplumsal çevrenin gelişimine ve olumlu değişimine rehber olan, çalışanların üretkenliklerini rahatlıkla kullanabildiği ve huzurlu çalışabildiği, öğrencilerinde akademik başarının yanı sıra milli, manevi, etik ve ahlaki değerlerin aktarılması ile çift kanatlı bireyler yetiştiren, öğrencilerin yanı sıra ailelerin de yaşamına dokunma gayreti ile onlara rehber olan bir kurum olmak.

MİSYON

Sürekli kendini yenileyen, öğrenmeyi öğrenen, aktif, üretken, işbirlikçi, yeni nesil öğrenme çalışmalarına uyum sağlayan araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştiren bir eğitim merkezi haline gelmek.

Öğretim Şekli :Sabahçı- Öğlenci

Sabahçı- Öğlenci